TeamHamish is ๐Ÿ˜ feeling loved.

Firstly Lily would like to say thank you so much to everyone for their Birthday Wishes.๐ŸŒˆโค๏ธ
Sam and I would like to thank you all for the many beautiful comments, kind words, messages you shared. We received many of the most incredible rainbow photos too, unbelievable that Hamish was clearly there watching over and sending his sign. We couldn’t decide how to thank you all, your love and thoughtfulness means so much. Anyway we decided to share this gorgeous rainbow ๐ŸŒˆ photo from yesterday, the amazing lady, one of our greatest supporters noticed the time after the photo was taken. Also a double rainbow, canโ€™t help thinking thatโ€™s to mark the number 11 and to say Happy Birthday to Lily ๐Ÿ’•There has to be something in that๏ฟผ. Our clever wee man on his 11th Birthday๐Ÿ’™๐Ÿ’”๐ŸŒˆ๐Ÿ’™๐Ÿ’”